KRACHTig voor de klas met NLP

Als leerkracht maak je onderdeel uit van of heb je contact met verschillende groepen: leerlingen, ouders en collega’s. En wanneer je voor een groep staat, al hoe groot of klein deze ook is, wil je dat doen op een ontspannen wijze, waarin je vanuit je kracht je boodschap kunt brengen. Als leerkracht wil je graag je doelgroep inspireren en enthousiasmeren. Hoe mooi is het dat je dat nog krachtiger kunt doen?!

 

Tweedaagse training over het toepassen van NLP-technieken in het PO en VO.

Inhoud

Met de training “KRACHTig voor de klas met NLP” leer je krachtig en congruent voor groepen te staan. In de training gaan we met behulp van NLP zowel de innerlijke als de uiterlijke leerkracht onder de loep nemen en reiken we je op verschillende vlakken handvatten aan om nog meer vanuit je eigen waarden en overtuigingen je verhaal over te brengen; kun je verschillende ankers inzetten om de regie voor de groep te houden; ben je beter in staat verbinding te creëren met je doelgroep en leer je op een effectieve manier feedback te geven.

Voor wie

Leerkrachten en docenten, Intern Begeleiders, PO en VO

Resultaat

Na afloop van deze training:

 • Je bent nog beter in staat om krachtig te staan voor groepen
 • Je leert om je gemoedstoestand op een positieve manier te beïnvloeden, waardoor je makkelijker vanuit je kracht les kunt geven
 • Je bent in staat om nog beter contact te maken met leerlingen, collega’s en ouders
 • Je bent nog beter in staat om waardevolle feedback te geven als ook te ontvangen
 • Je bent beter in staat om haalbare doelen te formuleren en om deze te bereiken
 • Je leert om conflicten te voorkomen of positieve resultaten uit de conflicten te halen
 • Je bent in staat om je leerlingen en/ of collega’s te coachen
 • Kun je coachingsvaardigheden nog beter toepassen
 • Je krijgt inzicht in je helpende en niet-helpende gedachten
 • Je leert hoe je niet-helpende patronen kunt doorbreken
 • Je leert reflecteren op je eigen gedrag

Trainingsdata

19 April 2023 en 17 mei 2023

 

Locatie

Nieuw Allardsoog
Jarig van der Wielenwei 6
9243 SH Bakkeveen

https://nieuw-allardsoog.nl/

 

Groepsgrootte

Max. 16 personen

 

Kosten

2 daagse training, geheel verzorgd, inclusief 2x lunch voor € 499,- p.p.

Vroegboekkorting
Voor deelnemers die zich voor de zomervakantie aanmelden voor deze training die in schooljaar 2022 – 2023 van start gaat, geldt de prijs van € 449,- p.p.

Ben jij geïnteresseerd in een incompany training, een teamscholing of een training op locatie?
Neem gerust contact op via info@leerkrachtcoach.nl

Trainers

Nico Woudwijk heeft meer dan 20 jaar onderwijservaring. Hij heeft in alle groepen als meester voor de klas gestaan en heeft nu meerdere jaren ervaring als directeur. Nico heeft zijn master afgerond met als thema Dynamisch coachen op verschillen. Dit smaakte naar meer. Daarom heeft hij zich nog meer verdiept in de communicatieleer en coaching met behulp van NLP. Deze kennis en vaardigheden zet hij in bij zijn rol als onderwijsadviseur, tijdens het geven van onderwijsinhoudelijke trainingen en in zijn rol als directeur van een basisschool.

Woorden die bij Nico passen zijn: inspireren, enthousiasmeren en creëren vanuit verbinding.

Nico Woudwijk

Roelie Zijlstra heeft 18 jaar voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Sinds 2015 is Roelie actief in haar bedrijf LeerKRACHTcoach. Roelie is zich verder gaan verdiepen in het coachingsvak en heeft zich onder meer gecertificeerd als Loopbaancoach, Lerarenopleider en Beeldcoach. Binnen LeerKRACHTcoach coacht Roelie leerkrachten on-the-job ter professionalisering en coacht leerkrachten in hun loopbaan. Daarnaast werkt Roelie als Schoolopleider binnen het project Opleiden in de School van NHL/Stenden.
Woorden die bij Roelie passen zijn: ondernemend, betrokken, creatief, bevlogen, analytisch, overzicht en no-nonsense.

Algemeen

Onze workshops & trainingen zijn praktijkgericht en van de hoogste kwaliteit. De trainingen worden ontwikkeld door leerkrachten die experts zijn in hun vakgebied. Onze trainers zijn opgeleid en hebben ervaring in zowel het onderwijs als in het coachingsvak.

In iedere training wordt de relatie tussen theorie en praktijk aangeboden, hierdoor krijgen de deelnemers handvatten om de leerinhoud direct in hun dagelijkse praktijk toe te passen.

Ja, ik wil mij aanmelden voor de training 'KRACHTig voor de klas met NLP'

Akkoord

15 + 13 =

error: Content is protected !!